Kontakt:

Gitte Friis Therkildsen
Kulturafdelingen

Sundheds- og Kulturforvaltningen
Danmarksgade 17
9000 Aalborg

Mail: kunstfond@aalborg.dk

Rejselegat 2015

Kunstfondens rejselegat 2015 til Kaare Grud Enevoldsen

Ved markeringen af Aalborgs bedste idrætsudøvere og kulturtalenter den 28. februar 2015 var det Kaare Grud Enevoldsen, der modtog kunstfondens rejselegat. Legatet blev givet til Kaare med denne begrundelse:

“Kaare Grud Enevoldsen har på trods af sin unge alder allerede markeret sig på kunstscenen i Nordjylland og bl.a. fået antaget værker på den censurerede udstilling i Kunsthal Nord, “Nordkraft-udstillingen”, i både 2012 og 2014. I 2014 løb han oven i købet med publikumsprisen. I 2013 og 2014 var han også at finde på de meget omtalte pop up-udstillinger “Epicenter Vest”.
Kaare arbejder med maleri. På sin vis er han lidt gammeldags. Der er ofte tale om olie på lærred og ofte figurative værker. Men selv om han har et ben solidt placeret i traditionen, vil det andet ben noget helt andet og ofte noget meget vildt. Således bliver hans malerier nogle gange til mindre installationer, der bevæger sig ud i rummet og og er meget fysiske med tykke lag og forskellige påmonterede objekter.
Kaare er elev på den eksperimenterende kunstskole Kunstskolen Vest, hvor han arbejder tæt sammen med andre unge kunstnere. Det bliver spændende at følge Kaare fremover.”

Comments are closed.